• Friss
paintlig 8x10 Képkeret - Fa képkeret, Fekete Keret Képkeret Meghatározza a Fal Kollázs, Lógó Kép vagy Táblázat Felső (Fekete+Glasscover)
zoom_in

paintlig 8x10 Képkeret - Fa képkeret, Fekete Keret Képkeret Meghatározza a Fal Kollázs, Lógó Kép vagy Táblázat Felső (Fekete+Glasscover)

HUF 899.10

Árukból
check A raktárban

A tavasz típusú akció a keret könnyen nyitható meg tudja tölteni a képeket gyorsan.Könnyen lefagy álló vagy fekvő nézetben.Fa texturált kockák, ami könnyű, de határozott.Ingyenes a nem-jelölés körmök képes megvédeni a fal elhagyja nyilvánvaló jelek, miközben a keret a falhoz.Lehet elhelyezhető az asztalon, vagy lógott a falon vízszintesen vagy függőlegesen. 【Méret】Egy darab 8x10 képkeret, valamint 6x8 mat. 【Biztonságos Anyag】WPC texturált kockák, ami könnyű, de határozott, igazi üveg fedelét.Ingyenes a nem-jelölés körmök képes megvédeni a fal elhagyja nyilvánvaló jelek, miközben a keret a falhoz. 【Könnyen Használható】A tavasz típusú akció a keret könnyen nyitható meg tudja tölteni a képeket gyorsan.Könnyen lefagy álló vagy fekvő nézetben. 【Többfunkciós】8x10 keretek lehet elhelyezhető az asztalon, vagy lógott a falon vízszintesen vagy függőlegesen. 【Hát Ajándék】tökéletes választás, nappali, hálószoba, konyha, étkező, fürdőszoba ,iroda fali dekoráció, valamint a meleg ajándékokat a barátoknak.Alkalmas kijelző családi fotók, tájkép képek, nyomatok, rajzok, újságok, műalkotások, stb. 【Méret】Egy darab 8x10 képkeret, valamint 6x8 mat. 【Biztonságos Anyag】WPC texturált kockák, ami könnyű, de határozott, igazi üveg fedelét.Ingyenes a nem-jelölés körmök képes megvédeni a fal elhagyja nyilvánvaló jelek, miközben a keret a falhoz. 【Könnyen Használható】A tavasz típusú akció a keret könnyen nyitható meg tudja tölteni a képeket gyorsan.Könnyen lefagy álló vagy fekvő nézetben. 【Többfunkciós】8x10 keretek lehet elhelyezhető az asztalon, vagy lógott a falon vízszintesen vagy függőlegesen. 【Hát Ajándék】tökéletes választás, nappali, hálószoba, konyha, étkező, fürdőszoba ,iroda fali dekoráció, valamint a meleg ajándékokat a barátoknak.Alkalmas kijelző családi fotók, tájkép képek, nyomatok, rajzok, újságok, műalkotások, stb.

Termék-kiegészítések..