• Friss
Rövid Plüss Autó Kormánykerék Kiterjed, a Macska Fülei Kormányt Védelmező,a Lányok, Aranyos Autó Tartozékok(38cm, Piros)
zoom_in

Rövid Plüss Autó Kormánykerék Kiterjed, a Macska Fülei Kormányt Védelmező,a Lányok, Aranyos Autó Tartozékok(38cm, Piros)

HUF 1.67

Árukból
check A raktárban

UNIVERZÁLIS MÉRET : a szerelem, az autó ezzel a divatos, kényelmes kormánykerék címlapon!A szerelem az autó ezzel a divatos, kényelmes kormánykerék címlapon!.A kormánykerék fedezze fel van szerelve egy nagy pontosságú, varrás, nem törik el, az kopásálló, tartós használható sokáig.Sportos design -Aranyos macska fülét design színezze a kocsit.Kényelmes, puha : kormánykerék meleg burkolat magas minőségű utánzat gyapjú, bőr-barát, légáteresztő, könny-ellenálló, erős, tartós.Mosható, könnyen száraz, nem fakul, nem veszít haj, újrafelhasználható.A telepítés általában könnyen 37 38 cm-es kormánykerék.Ha problémája van a 39 cm-es kormánykerék, próbáld ki, hogy a hő a fedelet, hajszárítóval 3-5 percig.Akkor bontsa ki, hogy illeszkedjen a kormánykerék tökéletesen.Plüss Macska Füle Kormánykerék Borító ,Meleg Téli, Aranyos Kormánykerék-Fedezze 37-38 cm, Csúszásmentes, Univerzális, Soft Important megjegyzés!A kormánykerék átmérője határozza meg, hogy a kormány fedezi illeszkedik az autó.Nincs szükség szerszámokra.Mivel a fedél szorosan, két erős kéz szükséges.Telepítse Utasításokat : 1. Helyezze a kormány fedezi a tetején a kormányt.2. Húzza meg a kormány fedezi, fentről lefelé.3. Húzza meg a kormány fedezi oldalról le.4. Fix alján a kormánykerék fedelét, majd állítsa be.

Termék-kiegészítések..