• Friss
SodaMeow Anime Hátizsák, Táska Nezuko Hátizsák Tanjiro Kimetsu nem Yaiba, Ingyenes Kulcstartó, Töltés USB Port (Fekete-05)
zoom_in

SodaMeow Anime Hátizsák, Táska Nezuko Hátizsák Tanjiro Kimetsu nem Yaiba, Ingyenes Kulcstartó, Töltés USB Port (Fekete-05)

HUF 2.00

Árukból
check A raktárban

[Magas Minőségű Anyag] Anime hátizsák készült, jól szellőző, tartós poliészter, Oxford szövet.Van egy háló kialakítása a vállpánt, amely csökkentheti a teher a vállán. [Nagy Kapacitású] Méret : 17.7x12.6x5.9 hüvelyk.A fő tér egy nagy kapacitású, valamint képes tárolni a ruhákat, laptop, stb.A zsebek mindkét oldalon könnyen tárolja a különböző kis tárgyak, mint pl. víz, üveg, összecsukható esernyő.Az első zsebben tárolható a toll, szövet, stb. [Cool Design] A hátizsák célja az volt, megfelelően az elemek a karakterek Anime.Ez a király pedig szemet gyönyörködtető, de nagyon népszerű Anime szerelmeseinek. [Különböző Alkalmakkor] Ez egy csodálatos hátizsák, hogy lehet használni a különböző alkalmakkor, mint például a rendszeres munkába járás, valamint a kirándulások, túrázás, stb.Ez is jó ajándékok Anime szerelmeseinek nagyon boldog lesz, hogy megkapja ezt az ajándékot. [Jó Szolgálatot] Ha bármilyen kérdése van a termékről, kérjük, bátran forduljon hozzánk, mi fog válaszolni 24 órán belül.Anyag : Poliészter, Oxford szövet Méret : 17.7x12.6x5.9 hüvelyk.

Termék-kiegészítések..